Ale!
68,00  15,00 

Ikara Red Champion taekwondopuku, mustakauluksinen.

Koot: 2/160 cm ja 8/220 cm

Poista

Tuotetunnus (SKU) IKA-RED Osasto


Share
Kuvaus

Ikaran tekemä mustakauluksinen taekwondopuku. Joskus pitää kokeilla jotain uutta ja Ikara kokeili laittaa väriä taekwondopukuihin. Puvun pohjana on ihan normaali Ikaran Special dobok, mikä on tehty mukavasti hengittävästi ribatusta kankaasta ja leikattu niin että yläpotkut onnistuvat ilman jatkuvaa punttien nostelua. Kokonaisuus on kruunattu mustalla kauluksella.

Mutta mustan kauluksen jälkeen tuotekehittelijä päätti läiskäistä olkapäihin ja reisiin punaiset epoletit, jotka kyllä varmasti kiinnittävät huomion kotisalilla ja kisoissa. Punainen kangas on vielä jostain syystä jotain keinotekoista silkkiä, eli siinä on oikein mukava pintatuntuma! Samalla idealla varustettuna löytyy myös Red Championin kaveri Blue Champion.

Parhaimmillaan tämä oli oikein suosittu puku joskus vuoden 2006 paikkeilla ja SM-kisoissakin taidettiin nähdä alle 87 kg sarjassa Red Championissa Joona Rosenberg ja Blue Championissa Juho Ranta. Jos koko natsaa niin nyt saisi halvalla nostalgiamatkan menneeseen muotiin! Jäljellä siis kohtuullisen kokoinen numero 2/160 cm ja Suomen isoimmalle taekwondon pelaajalle varattu numero 8/220 cm.

Lisätiedot
Koko

2/160Cm, 8/220Cm

Pro Dobok Finland Oy

Ristipellontie 1A
00390 Helsinki
Finland

Myymälämme avoinna sopimuksen mukaan.
Yhteistyössä TU11.fi

050 471 2903

info@prodobok.fi